Elkészítés: A tejben puhára főzzük a tarhonyát.
Amíg lehűl, addig a cukorral és a vaníliás cukorral kikeverjük a tojások sárgáit, majd összevegyítjük a tarhonyával, ezután pedig beleforgatjuk a kemény habbá felvert tojásfehérjével.
E masszát kivajazott és zsemlemorzsával megszórt tepsibe vagy formákba öntjük, s 180 fokon 30-40 percig sütjük.
Az öntethez a vízben feloldjuk a cukrot, és folyamatos keverés mellett felforraljuk, majd beledaraboljuk a
gyümölcsöket, s kissé pépessé főzzük.
Tálaláskor a gyümölcsöntettel meglocsolva kínáljuk a felfújtat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.