Elkészítés: Egy nagyobb méretű tepsit kivajazok és kilisztezek. A meggy levét lecsöpögtetem. Összekeverem a lisztet, a mákot a sütőporral, valamint a kisebb darabokra vágott étcsokival. A kristálycukrot habosra keverem a tojások sárgájával és a vaníliás cukorral. Ezután a fehérjéket is keményre habolom. A lisztbe fokozatosan beleforgatom a meggyet, majd a lisztes keveréket részletekben hozzákeverem a tojássárgához. Sűrű masszát kapok, amit először egy kis tojásfehérjével lazítok, aztán már óvatosan keverve, hogy ne törjem, adom hozzá a többi fehérjehabot. Előmelegített (180 fokos) sütőben - amit nem nyitogatok - sütöm 30-35 percig.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.