Elkészítés: Az egész tojást elkeverem a cukorral, vaníliás cukorral, hozzáadom a sütőmargarint, habosra keverem; apránként felváltva hozzádolgozom a tejet és a lisztet (ebbe előzőleg beleszórom a szódabikarbónát és a sütőport). A kész masszához kakaóport vagy reszelt naracshéjat keverek ízesítésnek. (Lehet úgy is, hogy kettévesszük a még nem ízesített masszát, felébe kakaóport, felébe narancshéjat keverünk, a tepsibe egymás után öntjük bele). Kikent, lisztezett tepsiben, előmelegített sütőben, közepesnél picit magasabb hőfokon (kb. 160-170) 35-40 percig (tűpróba) sül.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.