Elkészítés: Az egész tojást elkeverem a cukorral, vaníliás cukorral, hozzáadom a sütőmargarint, habosra keverem; apránként felváltva hozzádolgozom a tejet és a lisztet (ebbe előzőleg beleszórom a szódabikarbónát és a sütőport). A kész masszához kakaóport vagy reszelt naracshéjat keverek ízesítésnek. (Lehet úgy is, hogy kettévesszük a még nem ízesített masszát, felébe kakaóport, felébe narancshéjat keverünk, a tepsibe egymás után öntjük bele). Kikent, lisztezett tepsiben, előmelegített sütőben, közepesnél picit magasabb hőfokon (kb. 160-170) 35-40 percig (tűpróba) sül.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.