Az hozzávalókat két egész tojással, és egy tojássárgájával jól összedolgozzuk. A kész tésztát tegyük legalább két órára a hűtőbe, így sokkal könnyebb lesz vele dolgozni.
Enyhén lisztezett felületen ujjnyi vastagra nyújtjuk, és pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk.
Vékonyan megvajazott sütőlemezre sorakoztatjuk és a maradék tojásfehérjével végigkenjük a pogácsákat. 180 fokra előmelegített sütőben, nagyjából 20 perc alatt aranysárgára sütjük.
Megjegyzés
Ez az ősrégi recept, még a nagymamámtól maradt meg. Nagyon gusztusos, ha apróbb pogácsákat szaggatunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.