Elkészítés: A csirkemellet csíkokra vágjuk, bepácoljuk, és 1 napot állni hagyjuk.
A hozzávalókból elkészítjük a bundát, majd belemártjuk a pácolt csirkedarabokat, és bő olajban barnára sütjük.
A mézet felolvasztjuk, hozzáadjuk a cukrot és a ketchupot. Ebben a mázban a barnára sült csirkedarabkákat megforgatjuk, és megszórjuk szezámmaggal. (A legjobb egy lezárható edénybe tenni a szezámmagot, és akkor össze lehet rázni őket, hogy mindenhova jusson szezámmag).
Sült burgonyával vagy párolt rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.