Elkészítés: A babapiskótát nejlonzacskóba tesszük, és sodrófával morzsásra törjük, majd a vajjal összedolgozzuk. Sütőpapírral kibélelünk egy 26 cm-es kapcsos formát, és a masszát belenyomkodjuk, és a hűtőbe tesszük.
A zselatint hideg vízbe áztatjuk. A túrót a mascarponéval, a likőrrel, az ananászlével, a porcukorral, a kókuszreszelékkel és a vaníliás cukorral összekeverjük. A zselatint kinyomkodjuk, közepes lángon felmelegítjük, és a masszához adjuk. A piskótaalapra öntjük, elsimítjuk, és legalább 4 órára a hűtőbe tesszük.
Tálalás előtt a gyümölcsöket megtisztítjuk, ha kell, kimagozzuk, felszeleteljük. A tortáról a karimát levesszük, a tetejét feldíszítjük a gyümölcsökkel és megszórjuk a pisztáciával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.