Elkészítés: Kevés vajban világosra pirítjuk a finomra vágott hagymát, és beletesszük a szárral együtt apróra vágott gombát. Sóval, borssal, finomra vágott petrezselyemmel fűszerezve puhára pároljuk. Mikor zsírjára sült, hozzákeverjük a paradicsompürét, majd tojással, zsemlemorzsával elkeverve készre sütjük. A húsokat enyhén kiveregetjük, sóval, borssal megszórjuk, majd lisztbe forgatjuk, és forró olajban megsütjük. A húsokra gombapépet kenünk, ráterítünk egy-egy szelet sonkát és sajtot, majd a rétegezést még egyszer megismételjük. Meleg sütőben addig sütjük, míg a sajt ráolvad. Tetszőleges körettel, melegen tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.