Elkészítés: A cérnametéltet kifőzzük, kihűtjük. Hozzákeverjük a túrót, a mascarponét, a cukrot, a vanília kikapart belsejét, a tejfölt, összeforgatjuk, és hűtőben fél órát pihentetjük.
A réteslapot 8x8 centis négyzetekre vágjuk, tojássárgával megkenjük, porcukorral meghintjük, és 180 fokos sütőben 10 perc alatt ropogósra sütjük.
A málnát 5 dkg cukorral és fél dl pálinkával, fél citrom reszelt héjával és kifacsart levével összeforraljuk, majd leturmixoljuk.
Tálaláskor a réteslapokra 1-1 kanál túrós tésztát teszünk, erre 1-1 újabb réteskockát, így építjük toronnyá. A málnaöntettel körbelocsoljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.