Elkészítés: A cérnametéltet kifőzzük, kihűtjük. Hozzákeverjük a túrót, a mascarponét, a cukrot, a vanília kikapart belsejét, a tejfölt, összeforgatjuk, és hűtőben fél órát pihentetjük.
A réteslapot 8x8 centis négyzetekre vágjuk, tojássárgával megkenjük, porcukorral meghintjük, és 180 fokos sütőben 10 perc alatt ropogósra sütjük.
A málnát 5 dkg cukorral és fél dl pálinkával, fél citrom reszelt héjával és kifacsart levével összeforraljuk, majd leturmixoljuk.
Tálaláskor a réteslapokra 1-1 kanál túrós tésztát teszünk, erre 1-1 újabb réteskockát, így építjük toronnyá. A málnaöntettel körbelocsoljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.