Előkészítés: Az epret, és a rebarbarát megmossuk, megtisztítjuk, kis darabokra vágjuk. A hagymát meghámozzuk, felaprítjuk. Az üvegeket kimossuk, hagyjuk lecsepegni.
Elkészítés: Az epret, a rebarbarát, a hagymát nagy lábosban összekeverjük a cukorral, az ecettel, egy csipet sóval, a korianderrel és a szegfűszeggel. Kevergetve felforraljuk, és lassú tűzön 1,5-2 órát főzzük. Közben gyakran megkeverjük. Forrón az üvegekbe töltjük, lezárjuk, és sült, grillezett húsok mellé kínáljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: másnap
1 üveg: 879 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.