Elkészítés: Az epret megtisztítom, kevés citromlével meglocsolom, és rablóhús pálcára szép sorban felfűzöm. Ízlés szerinti cukormennyiséget világosbarnára karamellizálok, és szép lassan rácsorgatom az epernyársakra, rácsra teszem. A tejszínt felverem, kikeverem a krémsajttal, kevés cukorral, és pár levél apróra vágott mentával ízesítem, és a végén megbolondítom 1-2 evőkanál limoncello likőrrel.
Tálaláskor az epernyársakra kanalazzuk a tejszínes krémet, és vidáman elfogyasztjuk. Jó étvágyat mindenkinek!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.