Elkészítés: A tésztához a tojások sárgáját és fehérjét különválasztjuk. A zsemlemorzsát elkeverjük a sütőporral. A tojásfehérjét a cukorral keményre verjük, majd belekeverjük a tojássárgákat, végül a sütőporos zsemlemorzsát.
Előmelegített sütőben vajazott-lisztezett vagy sütőpapírral kibélelt formában sütjük. Sütés elején ne nyissuk ki a sütőt, mert a tészta összeesik!
A krémhez az aloe verát (bioboltokban, nagyobb boltokban kapható) lecsepegtetjük, a levét félretesszük. Ha nagyobb eprekkel készítjük, félbevágjuk a gyümölcsöket.
A pudingot megfőzzük a tejjel és a cukorral, majd robotgéppel beledolgozzuk a vajat. A krémet azonnal a tortára öntjük, és elsimítjuk. (A tészta peremére is húzzuk fel a krémet, hogy ne igya be a piskóta a zselét.) Tetszés szerint kirakjuk az eperrel és az aloe verával.
Az aloe vera levével, ízlés szerinti cukorral, az előírás szerint elkészítjük a zselét, és bevonjuk vele a torta tetejét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.