Elkészítés: Az 5 tojásból hagyományos módon piskótát készítünk, sütés előtt a piskótamasszához keverünk egy kevés piros ételfestéket. Egy 25 cm x 35-cm nagyságú sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk, és előmelegített sütőben megsütünk.
A vaníliás krémport a hideg tejjel elkeverjük, majd robotgép segítségével krémes állagúra keverjük, és egyenletesen elsimítjuk a kihűlt piskótán. A tejszínt kemény habbá verjük, és a vaníliás krémre kenjük.
Csillag alakú kiszúróval csillagokat készítünk, és minden csillag tetejére teszünk 1-1 epret.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.