Elkészítés: A tojások sárgáját szétválasztjuk a fehérjétől. A sárgájához hozzákeverjük a vajat (lehetőleg olvasztva), a cukrot, a lisztet és a tej felét. Elkészítjük a pudingot az előírás szerint. Ha főzős a puding, akkor kihűtjük. Az eperből a legszebb szemeket félretesszük díszítésnek. A tojásfehérjét kemény habbá verjük. Óvatosan belekeverjük a tésztába. Teflonserpenyőben olajat forrósítunk, elkezdjük sütni a palcsintákat. Jó vastag palacsintákat csináljunk (3-4 mm), de csak az egyik felét süssük meg. A palacsinta vastagságát az határozza meg, hogy a palacsinta teteje nem lehet folyós, az alja pedig nem éghet meg. Sütés közben a palacsintákat folyamatosan egy tányérra rétegezzük és megkenjük a tetejüket pudinggal. A kevésbé szép eprekből kis szeleteket vagdosunk közbe-közbe. Ügyeljünk, hogy a torony semerre se lejtsen, egyenletes legyen. Ne tegyünk bele túl sok pudingot, mert szétcsúszik! Összesen kb. 13-19 palacsinta lesz. Az utolsó palacsintát fordítva tesszük a tetejére.
Ha csak behűtjük a tortát, az már így is nagyon finom, de a következő díszítéssel ünnepi külsőt adhatunk neki: a tortát szorosan körbetekerjük egy alufóliába csavart kartoncsíkkal, hogy összetartsa. A tetejére tesszük a szép epreket, ha kevés van, akkor minden szemet felezve. Elkészítjük a gyümölcskocsonyát az utasítás szerint, és féldermedt állapotban az eprekre simítjuk. Ha netán már túl dermedt lenne, újramelegítéssel általában segíthetünk a helyzeten. Az egészet behűtjük, míg megdermed, majd kicsomagoljuk és tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.