Elkészítés: A pudingport a cukorral elkeverjük, és folyamatosan hozzáadjuk a tejet, csomómentesre keverjük, majd megfőzzük és hagyjuk kihűlni.
Miután a puding kihűlt, fóliával bélelt gyümölcskenyérformába öntünk egy keveset. Erre ráhelyezünk egy sor babapiskótát. Ezt a folyamatot még kétszer megismételjük. Az utolsó sornál a pudingra összedarabolt epret teszünk. Miután megtelt a forma, hagyjuk néhány órát dermedni.
Ezután kiborítjuk a süteményt egy tányérra, bevonjuk a megmaradt krémmel és felszeletelt eperrel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.