1. Az epret mossuk meg, kockázzuk fel, szórjuk hozzá a cukrot, facsarjuk rá a citrom levét és főzzük sűrűre, ha szükséges botmixerrel még pürésíthetjük.2. A sütőt melegítsük elő 190 °C-ra, egy gáztepsi (30x40 cm) aljára borítsunk sütőpapírt.3. A tojásokat keverjük habosra a cukorral, majd öntsük hozzá a vizet, illetve az olajat. 4. Forgassuk hozzá a sütőporos lisztet és simítsuk egyenletesen a tepsibe.5. Süssük körülbelül 12 percig. 6. A megsült piskótáról húzzuk le a sütőpapírt, hagyjuk kihűlni.7. Miután kihűlt kenjük be az elkészített lekvárral és hagyjuk 15 percig állni.8. Vágjuk a hosszabbik oldalát 5 egyforma csíkra.9. Egy piskótacsíkot tekerjünk fel szorosan és helyezzük egy tortatál vagy tányér közepére. A többi csíkot pedig tekerjük egyesével a középen levő rolád köré úgy, hogy a végek illeszkedjenek egymással.10. A tejszínt verjük habbá porcukorral, majd keverjük hozzá a krémsajtot és vonjuk be vele a tortát.11. Tetejét ízlés szerint díszítsük eperszemekkel.Jó étvágyat kívánok :)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.