Elkészítése: A gyümölcsöket megmossuk, a földiepret kettévágjuk és 100 gr cukorral összekeverjük. A tejet feltesszük forrni fél rúd vaníliával. Mikor felfőtt, a vaníliát kivesszük és félrerakjuk. A tojássárgáját 100 gr cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a kukoricalisztet, amit előzőleg kevés tejjel felhigítunk, hozzáadjuk a maradék tejet. Vigyázzunk a csomókra! Feltesszuk főni, és hagyjuk, hogy keményebb krém legyen belőle. Az eper levét, a fél rúd vaníliát 3 kanál vízzel 3 percig főzzük, utána hozzádjuk az epret, és 1 percig tovább főzzük. Tálkákba öntjük, kevés szirupot félre teszünk. A kremet az eperre tesszük.
Egy tálban az ananászlevet összekeverjük a citromos krémlikőrrel, majd a babapiskótákat belemerítjük, és a krémre helyezzük. Erre teszük egy réteg málnát. Hűtőbe tesszük. Tálalás előtt tejszínhabbal díszítjük, és a maradék sziruppal megöntözzük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.