Elkészítése: A gyümölcsöket megmossuk, a földiepret kettévágjuk és 100 gr cukorral összekeverjük. A tejet feltesszük forrni fél rúd vaníliával. Mikor felfőtt, a vaníliát kivesszük és félrerakjuk. A tojássárgáját 100 gr cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a kukoricalisztet, amit előzőleg kevés tejjel felhigítunk, hozzáadjuk a maradék tejet. Vigyázzunk a csomókra! Feltesszuk főni, és hagyjuk, hogy keményebb krém legyen belőle. Az eper levét, a fél rúd vaníliát 3 kanál vízzel 3 percig főzzük, utána hozzádjuk az epret, és 1 percig tovább főzzük. Tálkákba öntjük, kevés szirupot félre teszünk. A kremet az eperre tesszük.
Egy tálban az ananászlevet összekeverjük a citromos krémlikőrrel, majd a babapiskótákat belemerítjük, és a krémre helyezzük. Erre teszük egy réteg málnát. Hűtőbe tesszük. Tálalás előtt tejszínhabbal díszítjük, és a maradék sziruppal megöntözzük.
2024.12.19.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.