A piskótához a vajat a porcukorral kihabosítjuk, hozzáadjuk a tojásokat, a száraz összetevőket összekeverjük és bele szitáljuk, a végén a tejet is hozzáöntjük, és egyneműre keverjük a tésztát. Beletöltjük a karikába, és 170 fokon sütjük 50 percig, vagy tűpróbáig.A piskótát kihűlés után 4 részbe vágjuk.A krémhez a tej egy részét, a tojássárgáját a liszttel egyneművé keverjük, hozzáöntjük a többi tejet, és pudingot főzünk, a végén a cukrot belekeverjük. A zselatint a vízzel hidratáljuk, és a forró krémbe keverjük. Kihűtjük.A gyümölcs raguhoz a hozzávalókat összekeverjük, és felfőzzük. Félretesszük kihűlni.A vajkrémhez a tojásfehérjét a cukorral vízgőz felett melegítjük, nagyjából 70 fokra, ha nincs cukor hőmérőnk, addig, amíg elolvad a cukor. Elkezdjük robotgéppel kihabosítani az elegyet, és amikor már szép fényes és masszív a tojáshab, apránként hozzáadjuk a puha vajat. A piskótát betöltjük a krémmel, úgy, hogy a krémet és a gyümölcs ragut is 3 részre osztjuk, és rétegezünk, 1 piskóta, 1 réteg krém, 1 réteg gyümölcs (háromszor) a tortát egy tortalappal zárjuk, és legalább egy éjszakára hűtőbe tesszük.A vajkrémmel egyenletesen bevonjuk a tortát, és ízlés szerint díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.