Az alaposan megmosott és lecsurgatott, lecsumázott, de nem kimagozott paprikát turmixgépbe teszem, *szétcsapatom*. Ekkor még csak olyan, mintha apróra vágtam volna. Ezután 1 kávéskanál citromsavat, majd sót teszek hozzá (sóból ne kérj tőlem mértéket, elég legyen annyi, hogy az üvegekben kb. 1 púpos evőkanálnyi van), valamint kevés nátrium benzoátot és késhegynyi szalicilt (biztos ami biztos alapon). Újabb mixelés következik, gyilkolom a gépet, rázogatom, hogy *elkapja* az egészet és pépesítse. Türelem kell hozzá, meg jó erős gép éles késekkel. Nem fogja az összes magot szétdarálni, de a nagyját igen, ekkor készen is lennénk. Kicsi üvegbe bé- és lezárni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.