Elkészítés: A tésztához a cukrot a tojássárgákkal jól kikeverjük, hozzáadjuk a 10 kanál vizet, a diót, a lisztet és a sütőport. Ezt jól kikeverjük, majd a habbá vert tojásfehérjét beleforgatjuk. Előmelegített sütőben kisütjük.
A krémhez a tejet, a lisztet, a cukrot és a vaníliás cukrot felfőzzük, lehűtjük. A 20 dkg vajat, a 20 dkg cukrot és a 2 tojássárgáját kikeverjük, és hozzáadjuk a hideg krémhez, rákenjük a tésztára.
A mázhoz a vajat, a kakaót és a porcukrot felmelegítjük, és a krém tetejére öntjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.