Elkészítés: A megtisztított hagymákat félbevágjuk, majd felkarikázzuk (nem kell nagyon vékonyra). Egy nagyobb serpenyőben az olajon barnára pirítjuk a hagymakarikákat. Megszórjuk a cukorral, és karamellizáljuk. Ha már szép barna, akkor ráöntjük a balzsamecetet, ezt is karamellizáljuk. Felöntjük a vízzel, beletesszük a fűszereket, és felforraljuk, majd kis lángon felforraljuk, azaz nagyjából a felére- kétharmadára sűrítjük. (10-15 perc) Mindenfajta natúr hús mellé adható, vagy akár egy adag krumplipürével is finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.