Elkészítés: A burgonyát héjában megfőzzük, meghámozzuk, és még melegen szitán vagy krumplinyomón áttörjük.
Az élesztőt a csipet cukorral langyos vízben felfuttatjuk. Ha a burgonya langyosra hűlt, a többi hozzávalóval begyúrjuk a tésztát. Meleg helyen letakarva 1 órát kelesztjük.
A kolbászt, a paprikákat, a lilahagymát és a paradicsomot karikákra, a sonkát vékony csíkokra vágjuk. A sajtot lereszeljük.
Egy nagyobb tepsit kizsírozunk, és belenyomkodjuk a tésztát. Megkenjük a pizzaszósszal, rápakoljuk a feltéteket: kolbászt, sonkát, lilahagymát, gombát, paprikákat (az egyik felére csípőset, a másikra piros kápia paprikát tettem), paradicsomot, baconcsíkokat és végül a reszelt sajtot.
Előmelegített sütőben 30-35 percig sütjük, amíg a sajt megpirul. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.