Elkészítés: Keverőtálba öntsünk 2 dl HIDEG tejet, 4 db tojássárgáját, a vaníliás pudingport, a vanília-aromát és a vaníliarúd belsejét, majd habverővel (kézi) keverjük el csomómentesre.
Közben rakjunk fel egy edénybe vizet forrni, s helyezzünk rá egy olyan keverőtálat (vízgőzös eljárás), amibe a maradék 8 dl tejet rakjuk és a 10 dkg cukrot. Lassú tűzön melegítsük, de ne forraljuk fel a tejet. Ha ez kész és a cukor is elolvadt, akkor LASSAN és apránként tegyük hozzá az előzőleg elkészített keveréket folyamatos keverés mellett. Kb. 5 perc múlva eléri azt a sűrűséget, amilyennek lennie kell, de eközben is folyamatosan keverjük, hogy elérjük a „mártás” állagát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.