Elkészítés: A halfilét sózom, borsozom, majd az olajban sütögetem (lehet pirulásig, de szerintem nem kötelező), közben hozzádobom a fokhagymát felszeletelve, de ezután már nem sokáig sütöm.
Majd ráöntöm a tejszínt, és közé szeletelem a sajtot. Jöhetnek a fűszerek (rozmaring, bazsalikom) és egy pár csepp citromlé (mert ugye az kell!). Megvárom, míg megolvad a sajt, és sűrítem, de csak akkor, ha híg tejszínt használtam. Pár evőkanál körtekompót levét is hozzáadom, majd krokettel tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.