Előkészítés: A szalámit, a sonkát, a krinolint gyufaszálnyi csíkokra vágjuk. Az uborkát megmossuk, és héjastul szintén csíkokra vágjuk, mint a húsokat. A zöldhagymát megtisztítjuk, megmossuk, és kb. 1 cm-es darabkákra vágjuk. A főtt tojást meghámozzuk.
Elkészítés: A felaprított húsokat, uborkát, hagymát tálba tesszük, és lazán összekeverjük. Az öntethez a paprikát, a snidlinget megmossuk, és apróra vágjuk. Simára keverjük a majonézt, a pirospaprikát, tejet, a citromlevet, majd hozzáadjuk a paprikadarabokat és a snidlinget. A mártással leöntjük az előkészített húst, és kb. 1 óra hosszára betesszük a hűtőbe. Tojásgerezdekkel díszítve tálaljuk.
Munka: kb. 25 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra 30 perc múlva
1 adag: 1950 kJ/466 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.