Előkészítés: A szalámit, a sonkát, a krinolint gyufaszálnyi csíkokra vágjuk. Az uborkát megmossuk, és héjastul szintén csíkokra vágjuk, mint a húsokat. A zöldhagymát megtisztítjuk, megmossuk, és kb. 1 cm-es darabkákra vágjuk. A főtt tojást meghámozzuk.
Elkészítés: A felaprított húsokat, uborkát, hagymát tálba tesszük, és lazán összekeverjük. Az öntethez a paprikát, a snidlinget megmossuk, és apróra vágjuk. Simára keverjük a majonézt, a pirospaprikát, tejet, a citromlevet, majd hozzáadjuk a paprikadarabokat és a snidlinget. A mártással leöntjük az előkészített húst, és kb. 1 óra hosszára betesszük a hűtőbe. Tojásgerezdekkel díszítve tálaljuk.
Munka: kb. 25 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra 30 perc múlva
1 adag: 1950 kJ/466 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.