Előkészítés: A tojásokat kettéválasztjuk. A mézeskalácsot összetörjük.
Elkészítés: A tojássárgájákat a vajjal, a cukorral, a vaníliás cukorral habosra keverjük. Beledolgozzuk a fahéjat, a kakaót, a darált mandulát és a cukrozott narancshéjat. A mézeskalácsot összekeverjük a zsemlemorzsával, és ráöntjük a vörösbort. Az egészet a masszába dolgozzuk. A tojásfehérjéket egy csipet sóval kemény habbá verjük, és ezt is a masszába forgatjuk. A sütőt 180 fokra (gázsütő 2. fokozat) előmelegítjük. Kivajazunk, és cukorral beszórunk 4 közepes méretű vagy egy nagyobb kuglófformát (felfelé bővülő oldalú csészét, fém tálkát stb.) Egyenletesen szétosztva beleszórjuk a vágott mandulát is. A masszát a formákba töltjük, és forró vízzel teli tepsibe állítjuk (a víz a formák kétharmadáig érjen). A sütőben kb. 40 percig gőzöljük. A csillaggyümölcsöt megmossuk, szeletekre vágjuk. A pudingot tányérra borítjuk, és a csillaggyümölccsel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.