Elkészítés: A vajat a porcukorral habosra keverjük. 2 tojást szétválasztunk, a 2 tojássárgáját 1 egész tojással a vajhoz adjuk. A tojásfehérjéket félretesszük. A lisztet a vajas masszához adjuk, és gyors mozdulatokkal sima tésztává dolgozzuk össze. A tésztát kettéosztjuk. Lisztezett felületen mindkét tésztadarabot 25x35 cm-es téglalappá nyújtjuk, és megkenjük tojásfehérjével. A fahéjat, cukrot, vaníliás cukrot összekeverjük, majd a tojásfehérjével megkent tésztára szórjuk. A kinyújtott tésztákat óvatosan feltekerjük, majd 20 percre lefedve a hűtőbe tesszük. A sütőt 175 fokra ( légkeveréses sütőt 160 fokra) melegítjük. A sütőlemezt kibéleljük sütőpapírral. A tekercseket szeletekre vágjuk, majd a sütőpapírra fektetjük. Kb. 12-15 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.