Elkészítés: A laposkenyérhez a krumplit puhára főzöm, majd botmixerrel 3dl vízzel összeturmixolom, ha langyosra hűlt, a száraz alapanyagokhoz adom. Összegyúrom a kenyérmasszát, majd 30 percet kelesztem meleg helyen (pl. langyos sütőben).
Ha megkelt, kilapítom, és 180 °C-ra előmelegített sütőben 20-25 perc alatt aranybarnára sütöm.
A laposkenyeret félbevágom, megkenem a sajtkrémmel. A szalonnát kis olajon pirosra, ropogósra sütöm, majd hozzáadom a virslit, és azt is pirosra sütöm. A megsült virslit kiszedem, csíkokra vágom, és a sajtkrémre fektetem. A szalonnához hozzáadom a karikákra szeletelt paprikát, majd hozzáadom a fűszereket, kb. 1 percig sütöm, majd meglocsolom Worcester szósszal, és még fél percig sütöm. A megsült alapanyagokat egyenletesen ráterítem a szendvicsre.
A 3 tojást felverem, sózom, és beleöntöm ugyanabba a teflon serpenyőbe, amiben sült a paprikás szalonna. A tojást csak egyik oldalán sütöm meg, majd ráteszem a reszelt sajtot, ekkor elzárom a gázt és lefedem, hogy a sajt a gőzben elolvadjon. Erre a tojásos sajtra ráhelyezem a lapos kenyér másik felét, ami rátapad.
A szendvicset megcsapkodom tejföllel, meglocsolom ketchuppal, és összeborítom a tojásos féllel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.