Elkészítés: A laposkenyérhez a krumplit puhára főzöm, majd botmixerrel 3dl vízzel összeturmixolom, ha langyosra hűlt, a száraz alapanyagokhoz adom. Összegyúrom a kenyérmasszát, majd 30 percet kelesztem meleg helyen (pl. langyos sütőben).
Ha megkelt, kilapítom, és 180 °C-ra előmelegített sütőben 20-25 perc alatt aranybarnára sütöm.
A laposkenyeret félbevágom, megkenem a sajtkrémmel. A szalonnát kis olajon pirosra, ropogósra sütöm, majd hozzáadom a virslit, és azt is pirosra sütöm. A megsült virslit kiszedem, csíkokra vágom, és a sajtkrémre fektetem. A szalonnához hozzáadom a karikákra szeletelt paprikát, majd hozzáadom a fűszereket, kb. 1 percig sütöm, majd meglocsolom Worcester szósszal, és még fél percig sütöm. A megsült alapanyagokat egyenletesen ráterítem a szendvicsre.
A 3 tojást felverem, sózom, és beleöntöm ugyanabba a teflon serpenyőbe, amiben sült a paprikás szalonna. A tojást csak egyik oldalán sütöm meg, majd ráteszem a reszelt sajtot, ekkor elzárom a gázt és lefedem, hogy a sajt a gőzben elolvadjon. Erre a tojásos sajtra ráhelyezem a lapos kenyér másik felét, ami rátapad.
A szendvicset megcsapkodom tejföllel, meglocsolom ketchuppal, és összeborítom a tojásos féllel.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.