Elkészítés: A tésztához egy nagyobb tálban a 6 db tojást a cukorral, a kakaóporral és az étolajjal habosra keverjük, majd fokozatosan hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet, csomómentesre keverjük. Sűrű piskótaszerű tésztát kapunk. Egy közepes sütő papírral bélelt tepsiben 180 fokon tűpróbáig sütjük.
Közben elkészítjük a krémet és a mázat. A fél kg túrót villával összetörjük, belekeverjük a kristálycukrot, majd hozzáadjuk a szobahőmérsékletű margarint. Robotgéppel krémes állagúra keverjük, majd a kihűlt tészta tetejére egyenletesen elkenjük.
A mázhoz a 2 csomag pudingport a cukorral és 2 dl narancsüdítővel simára keverünk, majd beleöntjük a maradék 5 dl üdítőt,és összefőzzük. Ha a máz félig kihűlt, a krém tetejére egyenletesen elkenjük. Majd hűtőszekrénybe tesszük 1 órára, hogy megdermedjen. Jó étvágyat! :)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.