Előkészítés: A hagymát meghámozzuk, apróra vágjuk. Az uborkát és a retket megmossuk, vékonyan felkarikázzuk.
Elkészítés: A darált húst összedolgozzuk 5 dkg zsemlemorzsával, a tojással, a hagymával, a mustárral, a Delikáttal, és borssal fűszerezzük. Nedves kézzel kb. 24 golyót formázunk a masszából, és megforgatjuk zsemlemorzsában. Felforrósítjuk a vajat, és körös-körül megpirítjuk benne a fasírtgolyókat (kb. 5 perc). Papírtörlőre szedjük, és hagyjuk kihűlni. Tányérokra rendezzük a különböző chips-eket. A fasírtokat és a zöldségeket átszúrjuk egy vastag fapálcikával, és felváltva ropira fűzzük. A chips-ekkel tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.