Előkészítés: A hagymát meghámozzuk, apróra vágjuk. Az uborkát és a retket megmossuk, vékonyan felkarikázzuk.
Elkészítés: A darált húst összedolgozzuk 5 dkg zsemlemorzsával, a tojással, a hagymával, a mustárral, a Delikáttal, és borssal fűszerezzük. Nedves kézzel kb. 24 golyót formázunk a masszából, és megforgatjuk zsemlemorzsában. Felforrósítjuk a vajat, és körös-körül megpirítjuk benne a fasírtgolyókat (kb. 5 perc). Papírtörlőre szedjük, és hagyjuk kihűlni. Tányérokra rendezzük a különböző chips-eket. A fasírtokat és a zöldségeket átszúrjuk egy vastag fapálcikával, és felváltva ropira fűzzük. A chips-ekkel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.