Összetöröm a kekszet, és elkeverem a vajjal egy tálban. Nem teszek hozzá mást, mert elég édes a keksz. Belehelyezem egy kapcsos tortaforma aljába. Ezzel kész is a tészta :)A krémhez a tejszínhabot felverem habbá a habfixálóval.A görög joghurtot+ mascarponét+ vaníliás cukrot+feloldott zselatint+ olvasztott egész tábla csokit+ porcukrot összekeverem. Majd a mascarponés krémet összekeverem a felvert tejszínhabbal.Az eper lekvárt is elkeverem egy kis feloldott zselatinnal. Majd rétegezem. A tésztára jön a krém fele, az eper zselé, majd a krém másik fele.Legalább egy éjszakát a hűtőben kell pihentetni.Másnap óvatosan körbe lehet vágni és díszíteni, tejszínhabbal, reszelt fehér csokival és eperrel.Nagyon lágy krémes és egyszerű elkészíteni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.