Elkészítés: A húst megmosom, egy kicsit kiklopfolom. Sózom, megszórom ételízesítővel.
Kevés olajon mindkét oldalát elősütöm. Felöntöm a borral, hozzáadom a fűszereket és kevés vizet, párolom.
Mikor félig megpuhult a hús, az apróra vágott vöröshagymát, a kockázott paprikát és paradicsomot, a szeletelt gombát a hús tetejére teszem.
Ha a hús már jó puha, ráöntöm a tejszínt, és összeforralom.
Köretként burgonyakrokettet kínálok.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.