Elkészítés: A hagymákat aprítom, egy serpenyőben olajon dinsztelem, majd hozzáadom a felaprított paprikákat, paradicsomot, gombát, kapőrigyümölcsöt is. Fűszerezem.
Közben a tésztát al dente megfőzöm sós vízben, A bazsalikomot, a petrezselymet, a zellerlevelet és a madársalátát aprítom. A parmezánt forgácsokká reszelem.
Amikor már a zöldségek megpuhultak, hozzáöntöm a tejszínt és a bort, hozzáadom az aprított zöldeket, összeforralom. Hozzákeverem a leszűrt tésztát.
Tálaláskor szórok rá a parmezánból, s díszítem bazsalikommal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.