Elkészítés: A combot sózom, borsozom, beteszem egy serpenyőbe, rákanalazok zsírt és rárakom a zöldfűszereket. Beteszem a hűtőbe 1 éjszakára.
Másnap öntök rá egy kevés vizet, s lefedve sütöm 1 órát. Közben megfőzöm a krumplit, megpucolom.
A rizst a mazsolával felteszem főni. Megsózom.
A libacombra ráöntöm a bort, visszateszem a sütőbe további fél órára, időnként meglocsolom a szafttal. A vége felé mellérakom a krumplikat.
A szilvát félbevágom, kimagozom, az almát nyolcadolom, a csutkát kivágom. Egy serpenyőben vajon cukor és méz hozzáadásával brandyvel karamellizálom.
A porhanyósra sült combot a vele sült krumplikkal, a karamellizált gyümölccsel és a mazsolás rizzsel tálalom.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.