Elkészítés: A combot sózom, borsozom, beteszem egy serpenyőbe, rákanalazok zsírt és rárakom a zöldfűszereket. Beteszem a hűtőbe 1 éjszakára.
Másnap öntök rá egy kevés vizet, s lefedve sütöm 1 órát. Közben megfőzöm a krumplit, megpucolom.
A rizst a mazsolával felteszem főni. Megsózom.
A libacombra ráöntöm a bort, visszateszem a sütőbe további fél órára, időnként meglocsolom a szafttal. A vége felé mellérakom a krumplikat.
A szilvát félbevágom, kimagozom, az almát nyolcadolom, a csutkát kivágom. Egy serpenyőben vajon cukor és méz hozzáadásával brandyvel karamellizálom.
A porhanyósra sült combot a vele sült krumplikkal, a karamellizált gyümölccsel és a mazsolás rizzsel tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.