Elkészítés: A hagymát félkarikákra vágom, a májat csíkokra, a szalonnát falatkákra, és az olajon a fűszerekkel - a pirospaprika kivételével - 5-6 percig pirítom. Ezután leveszem a tűzről, és hozzáadom a paprikát is. Felöntöm a sörrel vagy vörösborral és némi vízzel, aztán fedő alatt 10-15 perc alatt erős lángon párolom.
Főtt burgonyával, fejes salátával tálalom. De igazi, finom házi fehérkenyérrel és barna sörrel is fantasztikus élmény!
Én friss fűszerekkel készítem, de tökéletes szárítottal is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.