Elkészítés: A lisztet a száraz összetevőkkel (sütőpor, fűszerek) jól elkeverem.
Az olajjal egyenlő mennyiségű gyümölcslevet és a tojás sárgáját (ha tettünk bele) habverővel jól felverem (ettől könnyű lesz a tészta).
Az összes komponenst (előbbi két keverék, maradék gyömölcslé, vanília) összekeverem, laza, de gyúrható, kissé ragadós tésztát kapok.
Lisztes kézzel kb. ujjnyi vastag pogácsákat csinálok (lehet nyújtani + szaggatni is).
Sütőpapíron, előmelegített sütőben 5. lángon (kb. 120 fok) aranybarnára sütöm.
Házi lekvárral, gyümölccsel érdemes fogyasztani! Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.