Elkészítés:
1.) A fokhagymákat megpucoljuk, áttörjük. Az erőlevest felmelegítjük.
2.) A lisztet egy bögrébe tesszük, és 2 merőkanálnyi erőlevessel csomómentesre keverjük. A leveshez adjuk, és megrottyantjuk.
3.) Lehúzzuk a levest a tűzről, hozzáadjuk az áttört fokhagymát, a koskasajtokat és a tejfölt, majd botturmix segítségével az egészet krémeskre mixeljük.
4.) Visszatesszük a tűzre, kicsit megborsozzuk, és forrón, olívaolajjal megkent pirítóssal és reszelt sajttal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.