A burgonyát megmossuk, héját kefével megsikáljuk, majd egyesével fóliába göngyöljük. Előmelegített sütőben, 200 fokon 50 percig sütjük.
Közben a sárgarépát megtisztítjuk és durvára reszeljük. A fűszeres sajtkrémet simára keverjük a joghurttal, majd sóval és borssal ízesítjük.
A megsült burgonyákat félig kitekerjük a fóliából, tetejüket kereszt alakban bevágjuk, majd a nyílást széthúzzuk. Beleöntjük a sajtmártást, és a burgonyákat a sárgarépával (esetleg más reszelt zöldséggel, sajttal) díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.