Elkészítés: Egy közepes tepsit alufóliával kibélelünk, belenyomkodjuk a 20 dkg margarint, majd megszórjuk kimagvazott meggyel.
A darált diót, a darált kekszet, a porcukrot és a vaníliás cukrot összekeverjük, és a meggyre öntjük.
Elkészítjük a piskótát: az 5 tojás fehérjét felverjük, majd az 5 tojás sárgáját 25 dkg cukorral habosra keverjük, és a habot hozzáöntjük. Ezután 1 dl olajat, 1 dl vizet csurgatva hozzáadjuk, és a végén beleszórjuk a lisztet és a sütőport.
A tésztát ráöntjük a meggyre, és előmelegített sütőben megsütjük.
Sütés után óvatosan kiborítjuk, a meggyes rész lesz a teteje. Díszítjük meggyszemekkel és tejszínhabbal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.