A húst gondosan megmosom, és megfelelő méretű lábasba vagy fazékba rakom. Vizet forralok, majd annyi vízzel forrázom le, hogy a lé a húst teljesen ellepje. Megsózom, megborsozom, melléteszem az egyik megtisztított és felnégyelt vöröshagymát, majd lefedve puhára főzöm. (Kuktában negyedannyi idő alatt megfő.)
Az olajon megpirítom a megmaradt, apróra vágott hagymát, hozzáadom a zúzott fokhagymát, a felcsíkozott zöldpaprikát és a darabokra vágott paradicsomot, majd az egészet együtt megpirítom. Meghintem a liszttel, azzal is pirítom egy-két percig, ezután a tűzről lehúzva beleszórom a pirospaprikát.
Jól összekeverem, majd ráöntök 3 dl húslevet. Simára keverem, megborsozom, és befedve addig forralom, amíg pépes, sűrű mártás nem lesz belőle. Végül a tejfölt belekeverem, beleteszem a közben felszeletelt húst, és egy pillanatra felforralom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.