Elkészítés: A hagymát megtisztítom, apró kockákra vágom. A vajat egy tűzálló tálban felolvasztom, és a hagymát üvegesre pirítom. Rászórom a lisztet, kb. 2 percig keverem kis lángon. A tűzről levéve ráöntök úgy 6 dl vizet, és gyorsan simára keverem. Ezután hozzáöntöm a bort, majd a még vizet. A tűzre visszatéve kb. egy órán keresztül forralom. Összeturmixolom, majd a sima, pépes levest visszateszem a tálba. A kenyérszeleteket megpirítom, majd eloszom rajtuk a reszelt sajtot. A leves tetejére fektetem őket egymás mellé, majd a tálat a forró sütőbe tolom, és addig pirítom, amíg a reszelt sajt szépen megpirul, és összefüggő réteget alkot.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.