Előkészítés: A paprikákat megmossuk, kettévágjuk, kimagozzuk. A cukkinit megmossuk, végeit levágjuk. A paradicsomot szintén megmossuk. A hagymát meghámozzuk. Minden zöldséget kis kockákra vágunk.
Elkészítés: A salátöntetport elkeverjük a vörösborral és az olívaolajjal. A fokhagymát meghámozzuk, áttörjük, és összekeverjük az öntettel. A zöldségeket az öntettel összeforgatjuk. Az olajat felforrósítjuk, és a hús mindkét oldalát 5-6 percig pirítjuk benne. Sóval, borssal, paprikával ízesítjük. Kiszedjük, szeletekre vágjuk, és a salátára fektetjük. A majoránnát leöblítjük, felaprítjuk, és a salátára szórjuk. Friss kenyérrel tálaljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 319 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.