Előkészítés: A paprikákat megmossuk, kettévágjuk, kimagozzuk. A cukkinit megmossuk, végeit levágjuk. A paradicsomot szintén megmossuk. A hagymát meghámozzuk. Minden zöldséget kis kockákra vágunk.
Elkészítés: A salátöntetport elkeverjük a vörösborral és az olívaolajjal. A fokhagymát meghámozzuk, áttörjük, és összekeverjük az öntettel. A zöldségeket az öntettel összeforgatjuk. Az olajat felforrósítjuk, és a hús mindkét oldalát 5-6 percig pirítjuk benne. Sóval, borssal, paprikával ízesítjük. Kiszedjük, szeletekre vágjuk, és a salátára fektetjük. A majoránnát leöblítjük, felaprítjuk, és a salátára szórjuk. Friss kenyérrel tálaljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 319 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.