Elkészítés: 1. A salátát megmossuk, összetépjük, és a tányérra halmozzuk.
2. A bagettet felszeleteljük, és olívaolajban megpirítjuk.
3. A tojásokat enyhén ecetes, lobogó, sós vízben megbuggyantjuk 3 perc alatt. (Vagy egy bögre segítségével folpackba csomagoljuk, és fakanálon belelógatjuk a lobogó vízbe, így szép tulipánformát kapunk.)
4. Az öntethez az alapanyagokat az üvegbe töltjük, az öntetet jól összerázzuk, és a salátára öntjük.
5. A tojást a salátára helyezzük, és az olívaolajos pirítóssal kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.