Elkészítés: Megfőzzük a burgonyát sós vízben, megtisztítjuk és cikkekre vágjuk. A kelbimbót szintén megfőzzük és leszűrjük.
A felét egy margarinnal alaposan kikent tűzálló tál aljára terítjük, erre egy réteg csíkokra vágott, főtt, füstölt tarját és a feldarabolt sajtot fektetjük. Beborítjuk a maradék burgonya-kelbimbó keverékkel, azután megszórjuk ismét füstölt hússal és sajttal.
Végül simára keverünk 2 dl tejfölt 1 tojás sárgájával, és a lerakott ételre öntjük, a tetejére 5 dkg sajtot reszelünk.
Forró sütőben aranysárgára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.