Elkészítés: A krumplit megpucoljuk, felkarikázzuk, és a tepsi aljára terítjük. A hagymát is felkarikázzuk, és szintúgy szétosztjuk a tepsiben. Megsózzuk, borsozzuk. A feldarabolt csirkét, amit már jó előtte befűszereztünk, ráhelyezzük a krumplira. A tejfölt a reszelt sajttal elkeverjük, és ízlés szerint ízesítjük. A fagyasztott zöldségeket is elosztjuk a tepsiben. Végül, de nem utolsó sorban a sajtos tejfölt rásimítjuk a húsokra. Ha akarjuk, a tetejét még megszórhatjuk reszelt sajttal. Alufóliával letakarjuk, és kb. 1 órát pároljuk, majd levesszük a fóliát, és ropogósra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.