Előkészítés: A hússzeleteket sózzuk, borsozzuk. A fokhagymát felaprítjuk. A paprikát megtisztítjuk és megmossuk, majd apróbb darabokra vágjuk. Az olívabogyókat kimagozzuk, és kis darabokra szeljük.
Elkészítés: A hússzeletek mindkét oldalát az olajon megsütjük, majd melegen tartjuk. A serpenyőben maradt léhez keverjük a hagymát, a paprikát, az olívabogyókat, majd ráöntjük a húslevet, és addig főzzük, amíg megpuhulnak. A szószhoz keverjük a vajat, levesszük a tűzről, és sózzuk, borsozzuk, majd belekeverjük a fokhagymát és a borecetet. A húsra öntjük a szószt, majd salátával és tésztával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.