A vöröshagymát apróra vágjuk, a fokhagymát összenyomjuk. Egy tálba tesszük a húst, a tojást, a kétféle hagymát, egy teáskanál pirospaprikát, a köményt, a majoránnát, némi sót és borsot. Az egészet összedolgozzuk, és 25 percre a hűtőbe tesszük.
A masszából 15 centiméter hosszú hengereket formázunk. A közepükön átszúrjunk fanyársat, rányomkodjuk a húst, majd megsütjük mindet az olajjal kikent, előmelegített grillserpenyőben. Közben a tejfölben elkeverjük a felaprított snidlinget. A kisült nyársakat megszórjuk a maradék pirospaprikával, és meglocsoljuk a zöld fűszeres tejföllel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.