A vöröshagymát apróra vágjuk, a fokhagymát összenyomjuk. Egy tálba tesszük a húst, a tojást, a kétféle hagymát, egy teáskanál pirospaprikát, a köményt, a majoránnát, némi sót és borsot. Az egészet összedolgozzuk, és 25 percre a hűtőbe tesszük.
A masszából 15 centiméter hosszú hengereket formázunk. A közepükön átszúrjunk fanyársat, rányomkodjuk a húst, majd megsütjük mindet az olajjal kikent, előmelegített grillserpenyőben. Közben a tejfölben elkeverjük a felaprított snidlinget. A kisült nyársakat megszórjuk a maradék pirospaprikával, és meglocsoljuk a zöld fűszeres tejföllel.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.