Elkészítés: A 1,5 cm-es széles szeletekre vágott padlizsánokat megsózzuk, majd 40 percig állni hagyjuk. Utána lecsepegtetjük, és felmelegített olajban mindkét oldalán megpirítjuk.
Olajat melegítünk a serpenyőben, beletesszük a mustármagot, a gyömbért, a paprikát és a borsot, majd 3 percig pirítjuk. Visszatesszük a padlizsánszeleteket, és a citromlével együtt hozzáöntünk 1,5 dl vízben
feloldott fél erőleveskockát. Lefedjük, azután lassú tűzön 30 percig főzzük.
Előmelegített tányéron, petrezselyemmel
megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.