Elkészítés: Egy tálban összekeverjük a pác alapanyagait, a falatokra vágott pulykamellet beleforgatjuk, majd lezárjuk, és pár órára hűtőbe tesszük.
Elkészítjük a zöldsalátát: a jégsalátát megmossuk, elfelezzük, majd negyedeljük, és vékony csíkokra vágjuk. Az uborkát megpucoljuk, és apró kockákra vágjuk, az újhagymát szintén apróra vágjuk, mehet bele a zöldje is. A paradicsomot és a paprikát is feldaraboljuk. Megsózzuk, olívaolajjal meglocsoljuk és balzsamecettel leöntjük, megforgatjuk.
A burgonyát megtisztítjuk, sós vízben megfőzzük (de ne főzzük túl).
Egy serpenyőbe a vajat beletesszük, rászedjük a burgonyát, megkapatjuk, sózzuk, petrezselyemmel meghintjük.
A pácolt húst elővesszük, a hurkapálcákat elfelezzük, bekenjük a páclével, majd sorban felszurkáljuk a hozzávalókat: bacon, kolbász, hagyma, hús, paradicsom, paprika, gomba... Egy tepsibe beleállítjuk, a sütőt előmelegítjük 210 fokra, majd alufóliával lefedve 1 óra 30 percet sütjük, ekkor levesszük a fóliát, és még 10 percet pirítunk rajta.
A nyársakat a petrezselymes burgonyával és a salátával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.