Elkészítés: A répát tisztítás után karikázom, a burgonyát kockázom, a vöröshagymát és a fokhagymát finomra aprítom.
Felhevített olajon a cukrot karamellizálom, ráöntöm a répát és a burgonyát, a vörös- és fokhagymával magas hőfokon addig dinsztelem, ameddig a gőzét nagyjából elpárologja. Felengedem kb. 5-6 dl vízzel, fűszerezem a fenti hozzávalókkal, lassan főzöm puhulásig.
A tejszínt belekeverem, botmixerrel összeaprítom, feleresztem annyi vízzel, amennyi levest szeretnék, szükség esetén utána fűszerezem, és egyet forralok rajta.
Vajas-sajtos pirítóssal kínáltam.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.