Elkészítés: A répát tisztítás után karikázom, a burgonyát kockázom, a vöröshagymát és a fokhagymát finomra aprítom.
Felhevített olajon a cukrot karamellizálom, ráöntöm a répát és a burgonyát, a vörös- és fokhagymával magas hőfokon addig dinsztelem, ameddig a gőzét nagyjából elpárologja. Felengedem kb. 5-6 dl vízzel, fűszerezem a fenti hozzávalókkal, lassan főzöm puhulásig.
A tejszínt belekeverem, botmixerrel összeaprítom, feleresztem annyi vízzel, amennyi levest szeretnék, szükség esetén utána fűszerezem, és egyet forralok rajta.
Vajas-sajtos pirítóssal kínáltam.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.