Elkészítés: A karajt kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. A túrót összekeverjük a tejföllel, a felkarikázott póréhagymával és a finomra vágott zöldfűszerekkel (póréhagyma zöldjével is). Minden szelet karaj közepére teszünk a fűszeres túróból. Összehajtogatjuk, baconnel körbetekerjük, majd egyenként alufóliába csomagoljuk, és egy tepsibe tesszük. 200 fokra előmelegített sütőben kb. 1 óra alatt megsütjük. Ezután kicsomagoljuk az alufóliából, majd visszatesszük a sütőbe, és pár perc alatt aranybarnára sütjük. A húsokat salátaágyon, félbevágott koktélparadicsommal tálaljuk. Mellé burgonyapürét halmozunk, amit meglocsolhatunk a húsból kifőtt ízletes szafttal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.